[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

TÁVOL ÉS MÉGIS KÖZEL – A KIEMELT AGGLOMERÁCIÓ KINCSEI

A budapesti forgatagtól távol, mégis a főváros vonzáskörzetében található ingatlanok egyszerre rendelkeznek mind a két terület előnyeivel – nem is csoda, hogy az elmúlt időszakban egyre népszerűbbek lettek.
Legyen szó klasszikus stílusban épült villákról vagy letisztult, modern otthonokról, a kiemelt agglomerációban megtalálhatjuk. Portfóliónkból válogatunk.

A Dunakanyar népszerűsége egyszerre köszönhető természeti szépségeinek és a fővároshoz való közelségének.
Itt bújik meg a kíváncsi szemek elől rejtve ez a klasszikus stílusú, elegáns villa. Ősfás kertjében gépesített úszómedence és igazi elszigetelt nyugalom várja új tulajdonosait!

A Lake Forest Villaparkban a természet és a főváros közelségét egyszerre élvezhetjük, kompromisszumok nélkül.

Ebben a luxus kivitelű passzív okosházban minden megtalálható a gyönyörű medencétől kezdve a tetőn kialakított exkluzív pihenőig – nem is beszélve a kertet határoló erdőről, aminek jó része természetvédelmi terület!

Budapest belvárosától alig 25 perc autóútnyira fekszik ez a minimál villa – erkélyéről élvezhetjük Szentendre sziluettjét, de kertjéből akár még az augusztus 20-ai tűzijátékban is gyönyörködhetünk. Kívül-belül neves tervezők munkája, és mind kialakításában, mind berendezésében egyedülálló.

Skandináv minimalizmus, meleg, világos színek és letisztult modernizmus jellemzi ezt a kényelmes budajenői házat. A valódi diófa burkolatok, a bambusz padló és a hatalmas üvegfelületeken beáramló fény mind növeli az egész házat átjáró otthonosságot. Saját medence és szauna gondoskodik az otthonosságról, a kert pedig a természet közelségéről!