[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Csányi Kálmán

Gyermekkoromtól kezdve valamilyen szinten mindig is az emberek biztonságérzetéért, nyugalmáért felelősséget éreztem, ezért a szakközépiskolát már céltudatosan, rendvédelmi szakon kezdtem meg. Érettségit követően rendészeti iskolát végeztem, majd rendőrként nyolc évet szolgáltam. Ezek alatt az évek alatt megtanultam csapatban dolgozni, egymást segíteni, fejleszteni és motiválni. Az emberek segítése, védelme továbbra is a legfőbb motivációm volt.

Életemben azonban eljött az az idő, amikor valami újra, de mégis hasonlóra vágytam. Egy közeli ismerős által láttam bele az ingatlan ügyvivői szakmába. A feleségem lakását ő értékesítette, valamint ezt követően segített nekünk megtalálni azt a családi házat, ahol nagy valószínűséggel a gyermekeim is felnőhetnek majd.

Úgy gondolom, hogy ez a szakma is egyfajta segítségnyújtás az emberek részére. Ez a fajta segítség nyújtási lehetőség az, ami újra izgalommal és reménnyel tölt el. Bedő Balázs által ismertem meg az Ingatlanpáholyt és az itt dolgozók által képviselt elveket, valamint azt a szakmai tudást és hátteret, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy példaértékűen tudjuk képviselni ügyfeleinket. Tudom, hogy ebben a szakmában nagyon sokan dolgoznak, különböző színvonalon. Kiemelt célom, hogy kitűnjek az átlagos közvetítők közül, mivel ”a siker lépcsője fent sosem zsúfolt”.

Tudom, hogy ennek a titka nem más, minthogy úgy képviseljem ügyfeleimet, ahogyan azt magam is elvárnám. Ehhez a szakmához elengedhetetlen az őszinteség, megbízhatóság, etikusság és nem utolsó sorban a szakmai tudás. Fiatalos látásmódom, innovatív hozzáállásom, és lehetetlent nem ismerő kitartásom segít abban, hogy minden ügyfelemet maradéktalanul kiszolgáljam.

Kérem forduljon hozzám bátran a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Listázott

Ingatlanok