[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Gold József

Gold József vagyok, irodavezető.
Családi vállalkozásunkban sok lehetőségem volt az ingatlan felújítások során betekinteni az ingatlanok világába.
Nagy lelkesedéssel töltött el, amikor egy szép felújított lakás eladásánál vagy bérbeadásánál a legtöbbet tudtuk kihozni az ingatlanból. Ez a célom az iroda vezetésében is, hogy a lehető legtöbb lehetőséget kihasználjuk és tovább növeljük a hatékonyságot. Minden ember életében az egyik legnagyobb döntés az ingatlan vétel és csere kérdése. Ebben szeretnék segítség és megoldás lenni. Az idő az egyik legértékesebb összetevője az életünknek, ezért is jó ha egy adás-vétel minden részlete maximálisan kézben van tartva. Nagyon örülök hogy egy ilyen haladó gondolkozású csapat része és irodavezetője lehetek. Megtisztelve érzem magam hogy egy ilyen minőségi szolgáltatást körülölelő szolgáltatásban vehetek részt és az irodában mostantól egy központi szerepet is játszhatok. Ezzel támogathatom az egész iroda előrehaladását. Fontosnak tartom, hogy mindenki külön-külön, személyesen tudjon érvényesülni. Ez lehetővé teszi azt, hogy mindenki kiteljesedjen. Másfelől lényegesnek tartom, hogy legyen meg minden olyan háttér feltétel, ami a folyamatos előrehaladást teszi lehetővé.

Azt gondolom, hogy a folyamatos innováció fontos a jövőt illetően mindenki számára. A megújult, felfrissített irodát sokkal otthonosabban és hatékonyabban, a közös sikerek alapjává tettük.

Listázott

Ingatlanok

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató