[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Kiss Gábor

Az élet minden területén mindig arra törekedtem, hogy az ügyfeleim egészségét, életük legfontosabb dolgát a lehető legjobb formában tartsam. Most egy hasonlóan fontos területen, a lakhatás tekintetében teszem ugyanezt.

Legtöbbünknek legértékesebb vagyontárgya egy ingatlan, melyet egyszerűen tilos szakavatatlan kezekre bízni, ezért az egészség megtartása mellett a lakhatás biztosítása, a legnagyobb anyagi tulajdon megfelelő menedzselése létfontosságú. Akkor lehet a szolgáltató szegmensben értéket létrehozni, ha ügyfél fókuszú és megoldásközpontú gondolkodásmóddal rendelkezünk. Az őszinte kommunikáció elengedhetetlen a siker eléréséhez, így soha nem a legegyszerűbb megoldásra törekszem, hanem a legészszerűbbre. Ez a fajta gondolkodásmód és hozzáállás az életem során bebizonyította, hogy a siker elérése csak önmagunkon múlik.

A saját vásárlásaimkor és eladásaimkor láttam, hogy az, amit az Ingatlanpáholy nyújt, egyszerűen szólva is az ingatlanszakma jövője.
Ezért széleskörű kapcsolati rendszeremen és a cég háttértámogatásával még jobban tudom mutatni mindenkinek, mennyire sokat számíthat egy profi.

Minden egyes elégedett ügyfél visszajelzése megerősíti bennem, hogy mennyire nagy szükség van a korrekt és hiteles munkavégzésre. Ha rám bízod egészséged az edzőteremben, tudod, mennyire céltudatos és ügyfélközpontú vagyok – ugyanígy fogok dolgozni akkor, ha megbízol engem ingatlanod értékesítésével.

„Az emberek sohasem dolgokat vásárolnak, hanem megoldásokat”

Kérem, ha bármiben segíthetek, keressen az alábbi csatornák bármelyikén.

Listázott

Ingatlanok