[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Kiss Gábor

Az élet minden területén mindig arra törekedtem, hogy az ügyfeleim egészségét, életük legfontosabb dolgát a lehető legjobb formában tartsam. Most egy hasonlóan fontos területen, a lakhatás tekintetében teszem ugyanezt.

Legtöbbünknek legértékesebb vagyontárgya egy ingatlan, melyet egyszerűen tilos szakavatatlan kezekre bízni, ezért az egészség megtartása mellett a lakhatás biztosítása, a legnagyobb anyagi tulajdon megfelelő menedzselése létfontosságú. Akkor lehet a szolgáltató szegmensben értéket létrehozni, ha ügyfél fókuszú és megoldásközpontú gondolkodásmóddal rendelkezünk. Az őszinte kommunikáció elengedhetetlen a siker eléréséhez, így soha nem a legegyszerűbb megoldásra törekszem, hanem a legészszerűbbre. Ez a fajta gondolkodásmód és hozzáállás az életem során bebizonyította, hogy a siker elérése csak önmagunkon múlik.

A saját vásárlásaimkor és eladásaimkor láttam, hogy az, amit az Ingatlanpáholy nyújt, egyszerűen szólva is az ingatlanszakma jövője.
Ezért széleskörű kapcsolati rendszeremen és a cég háttértámogatásával még jobban tudom mutatni mindenkinek, mennyire sokat számíthat egy profi.

Minden egyes elégedett ügyfél visszajelzése megerősíti bennem, hogy mennyire nagy szükség van a korrekt és hiteles munkavégzésre. Ha rám bízod egészséged az edzőteremben, tudod, mennyire céltudatos és ügyfélközpontú vagyok – ugyanígy fogok dolgozni akkor, ha megbízol engem ingatlanod értékesítésével.

“Az emberek sohasem dolgokat vásárolnak, hanem megoldásokat”

Kérem, ha bármiben segíthetek, keressen az alábbi csatornák bármelyikén.

Listázott

Ingatlanok

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató