[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Kovács Márk

Kovács Márk

Az értékesítés világába pályakezdőként, főiskolai tanulmányaim mellett kerültem immár 5. éve. Az ingatlan szakmába már fiatalon egy személyes tapasztalat kapcsán sikerült belesnem, saját családi házunk eladása során. Megvillantotta számomra jelentőségét, jócskán felkeltette az érdeklődésem ahhoz, hogy korán megkezdjem elsajátítani azon készségeket, amelyek segítségével az Ön ingatlanjának képviseletét is, immáron a legmagasabb szinten tudom képviselni.

Azóta is nap, mint nap látom és tapasztalom az ingatlanközvetítők között, hogy vannak mennyiségi és minőségi fókuszban tevékenykedők.

Pályám elejétől kezdve figyelek, hogy legjobb minőségben képviseljem az ügyfeleim, és olyan szolgáltatást nyújtok, amit én is elvárnék egy szakembertől.

Büszkén nézek vissza arra a közel 100db adásvételi szerződésre és több milliárd forint összértékben értékesített, irányításommal forgalmazott ingatlan ügyleteimre.

Minden megbízom ingatlanját úgy kezelem, mintha a sajátom vagy családtagomé lenne.

Nagy franchise hálózatban kezdtem. Előnyét és hátrányát tapasztaltam.

Rájöttem, hogy a teljesen személyre szabott folyamattal érhető el a legjobb eredmény.

Az Ingatlanpáholynál találtam meg azt a hozzáállást és hátteret, ahol maximálisan ki tudom szolgálni az ügyfeleimet legyen szó ingatlanja eladásáról, vételről a hozzá kapcsolódó biztosításokról, hitelről és egyéb szükséges szolgáltatásokról.

Fő területem Pest és agglomerációja.

Amennyiben szeretné, szívesen bizonyítom be az Ön ügyében is, hogy egy ügyvivő a legjobb megoldás!

Tapasztalja meg milyen a valódi ingatlanközvetítés.

Élvezze ön is páholyból ingatlana eladását.

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeim egyikén.

Listázott

Ingatlanok