[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Sóti Viktória

Szerencsésnek érzem magam, mivel az üzleti világ már a kezdetek óta jelentős részét képzi az életemnek. Mindez legfőképpen a családi vállalkozásunknak köszönhető. Az első tapasztalatomat még tizenévesen szereztem ingatlan eladásokkal kapcsolatban, amikor volt szerencsém hosszabb időt Amerikában tölteni. Egy ott élő barátom munkája révén sikerült belelátnom ebbe a szakmába. A már akkor évek óta sikeres üzletember, egy kialakult és elégedett ügyfélkörrel a példaképemmé vált. A legfontosabb amit tanultam, az az őszinte segítőkészsége volt. Ez tette népszerűvé őt. Ennyi a titok.

Mindig is nagy vágyam volt, hogy sikeres vállalkozóvá váljak, de az Amerikában szerzett tapasztalatok után már nem volt kérdés, hogy mivel szeretnék foglalkozni a jövőben. Ott láttam először hogy milyen izgalmasan is telik egy ingatlanszakértő napja, ház bemutatások, tárgyalások, elégedett ügyfelek. Ezenkívül azt, hogy minden napja mennyire változatos, folyamatosan új kapcsolatokra tud szert tenni, amikből akár nagyszerű barátságok is kialakulhatnak. Pontosan emlékszem, mikor megéreztem, hogy ez az egész nem egy munka, hanem egy életstílus.

Teltek- múltak az évek, dolgoztam diákként, éltem külföldön, de nem szűnt bennem a szakma iránti vágy, így hát belevágtam és valóra váltottam az álmomat. Hiszem, hogy az empátia, az őszinte segítőkészség, a megbízhatóság és a megfelelő képviselet nélkülözhetetlen egy ingatlan eladása során. Szeretnék segíteni, hogy megtalálja a tökéletes befektetést vagy álmai otthonát! Szeretném megmutatni, hogy miként is lehet egy eladás során az ingatlanból a lehető legtöbbet kihozni és a leghatékonyabban értékesíteni egy jól felépített, személyre szabott stratégia mentén.
Ha bármilyen kérdése lenne ingatlan ügyben, kérem keressen bizalommal a lenti elérhetőségeim egyikén.

Listázott

Ingatlanok

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató