[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Szabó Eszter

Közel két évtizedig a média határozta meg az életem. 2004-ben végeztem a Budapest Média Intézet hallgatójaként. Ekkor ősszel indult a TV2 reggeli, Mokka című műsora, aminek először szerkesztőségi titkára, később felelős szerkesztője lettem. Ez volt az első tévés munkahelyem; a legutóbbi pedig – szívemnek a legkedvesebb – a DIGI Sport, ami tavaly szűnt meg.

Sokat változott a média, és természetesen én is. Egy ideje gondolkodtam már a váltáson, a kérdés az volt, hogy az elmúlt években megszerzett tudást vajon milyen területen tudnám a leginkább hasznosítani. Az Ingatlanpáholy győzött meg arról, hogy érdemes ezt a szakmát választani. Hitelesség, profizmus, kiemelkedő szakmai tudás, bizalom, ahol minden az ügyfélről szól. Egy ingatlan értékesítése jóval többet jelent annál, hogy szép fotókat készítünk, megírjuk a hirdetés szövegét és várjuk a vevőket. Ismerni kell a tulajdonos, a vásárló igényeit, lehetőségeit, a rendelkezésre álló időt. Minden ingatlannak története van, különböző élethelyzetek, életutak találkoznak egy-egy értékesítésnél. A cél pedig egyértelmű: mindenki elégedett legyen a szerződés aláírásakor. Ezt garantáljuk mi az Ingatlanpáholyban. 

25 évesen az ország legnézettebb reggeli műsorának felelős szerkesztője voltam, néhány év múlva pedig főszerkesztő. Az értékrendem a kezdetek óta változatlan: tisztesség, becsületesség, lelkiismeretes munkavégzés és profizmus. És hiszem, hogy ezek mind megtérülnek.

Listázott

Ingatlanok

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató