[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Szécsényi András

Viszont hiába jutottam egyre feljebb a ranglétrán, a folyamatos korlátok között létezve egyre erősebben éreztem a késztetést, hogy valami sokkal szabadabb és kreatívabb hivatásban találjam meg önmagam.

Nem sokkal ezután szembe jött velem egy ingatlanközvetítő franchise cég hirdetése és eszembe jutott, hogy annak idején mennyire élveztem a saját ikerházfelem eladását managelni, amely során a szomszédoméval szinte egyszerre, viszont jelentősen drágábban tudtam értékesíteni.  Ez a pozitív emlék, valamint a lehetőség, hogy a jövőben is emberekkel dolgozhatok, tudatosította bennem, megtaláltam az igazit!

Gondoljanak csak bele!

Olyan munkát végezhetek, amelyben úgy lehetek a legsikeresebb, ha minél több embernek segítek elérni célját, megtartani, gyarapítani azt a vagyonát, amelyért akár nemzedékeken át kellett családjának küzdenie.

Ugyanezen cél által vezérelve készítettem el Facebook oldalam is, bejegyzéseimmel segítek eligazodni az emberekre zavaró zajként rázúduló gazdasági hírlavina tömkelegében.

A folyamatos tudásvágyam miatt mindig is kerestem a minél kiemelkedőbb szakmai tudással rendelkező emberekkel való találkozás lehetőségét, így sikerült megismernem az Ingatlanpáholy alapítóját, Kovács Kornélt, akinek segítségével tovább tudtam fejleszteni tudásomat anélkül, hogy az egyéniségemet korlátoznom kellett volna.

Végezetül hadd zárjam soraim a saját mottómmal:

„Kezdjük BIZALOMMAL, végezzük BECSÜLETTEL, fejezzük be BÜSZKESÉGGEL a közös munkát!”

Listázott

Ingatlanok

No results found.