[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

SZŰCS ATTILA

2005 óta foglalkozom használt és új ingatlanok értékesítésével, 2015 óta saját céggel és irodával. 2016 óta vagyok nős, két fiunk van.
Kollégáimmal együtt úgy gondoljuk, hogy az ingatlanértékesítést lehet becsületesen és megbízhatóan, teljes körű szolgáltatásként csinálni, úgy, hogy az eladó és a vevő is elégedett legyen az ügymenet végén. Minden értékesítési munkát elhivatottan, pontosan és transzparensen végzek el, a piac teljes lefedésével úgy, hogy Önnek semmilyen extra energiát nem szükséges beletennie – erre vagyok én. Az Ingatlanpáholy alapító tagjaként legyen egy két szobás panellakás, vagy egy hatalmas kastély – az ügyfél érdeke és kérése mindig az első.


Blogommal (ingatlan.blog.hu) is próbálok rengeteg segítséget nyújtani a magánhirdetőknek és az ingatlanos kollégáknak a tovább fejlődésben és a értékesítésben elkövetett hibák megelőzésében és javításában. A blogon az ingatlanközvetítésről és az ingatlanpiaci történésekről első kézből tájékozódhat, a hozzá tartozó Facebook oldalon keresztül pedig akár velem, akár másokkal közvetlenül is tud véleményt cserélni.


Egyik műsorvezetője vagyok a Kalmárok (kalmarok.hu) című ingatlanos podcastnek is. Mindkettő lényege az, hogy próbálunk minél több embert elérni azért, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: vannak a piacon olyan ingatlanosok, akik becsületesen és profin, egyáltalán nem profitorientáltan végzik a munkájukat. Bár a szakma hírnevét ezzel közvetetten tudjuk csak javítani, a minket választó embereknek biztosan fogunk tudni segíteni és ezáltal ügyfeleink elégedettségét magunkénak tudni.


Rólam több információt a saját weboldalamon talál. A lenti elérhetőségeimen tud közvetlenül megkeresni, ha eladó ingatlana van, vagy ha kereséssel szeretne megbízni.

Listázott

Ingatlanok