[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Albertirsa

54 900 000 Ft

3

szoba

85

380

Az ingatlanról

Albertirsa

CÉGES KIVITELEZÉS – 5% ÁFA – CSOK IGÉNYBE VEHETŐ!
Kulcsrakész, teljesen befejezett állapot 6-8 hónap.
Albertirsa kedvelt városrészének egyik csendes és nyugodt, családi házakkal teli utcájában eladó egy új építésű, 3 szobás ikerház fél, terasszal, rendezett kerttel, kulcsrakész befejezéssel.

Az ingatlan ikerház felétől jogilag és fizikailag teljesen szeparált, kerítéssel elválasztott, így biztosítva a teljes intimitást.

Kivitelezője számos példaértékű referenciával rendelkezik, több mint 20 éves szakmai múlttal büszkélkedhet családi házak építésében.

A ház nettó alapterülete 85 m2, + 18 m2 terasz.
– Az ingatlan felépítése: amerikai konyhás nappali, terasz és kertkapcsolat, zuhanyzó és kádas fürdő egyben, 2 háló, előszoba, 1 állásos garázs, 380 m2-es kert.
A magas felszereltséggel épült ingatlan főbb paraméterei és extrái:
– Főfalak 30 cm-es, válaszfalak 10 cm-es tégla
– 6 légkamrás, 3 rétegű nyílászárók, kívül – belül fehér színben, rejtett tokos redőnnyel
– H tarifáról működő hőszivattyús, mennyezeti és padlófűtés-, hűtés
– a két ikerház-fél fizikailag nem érintkezik, így biztosítva a teljes kényelmet

Az ár a teljesen befejezett kulcsrakész állapotot jelenti.
A leendő tulajdonos műszaki tartalomban megjelölt áron kedvére választja a hideg és meleg burkolatokat, csaptelepeket és szanitereket. Igény esetén a garázsból 3. hálószoba alakítható.

Az ingatlan nyugodt, csendes környezetben található, autóval 3-4 percen belül minden fontos, napi életvitelhez szükséges szolgáltatás elérhető, mint nagyobb bevásárló központok, egészségügyi intézmények, óvoda, általános- és középiskola. M4-es autópálya úgyszintén pár perc alatt elérhető.

A ház kiváló választás családalapítás előtt álló párok, 1-2 gyerekes családok számára, illetve azoknak, akik a főváros zajától távol, de mégis elérhető közelségben szeretnének élni.

Az ingatlan fizikailag és jogilag teljesen elkülönülő, önálló helyrajzi számmal rendelkező, kulcsrakész állapotban 6-8 hónapon belül költözhető.

Megtekintési szándékával várom megkeresését!

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató