[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

ALPESI SZÁLLÁSHELY SÍPÁLYÁK MELLETT MAISHOFENBEN

40

szoba

2032

6000

Az ingatlanról

ALPESI SZÁLLÁSHELY SÍPÁLYÁK MELLETT MAISHOFENBEN

Nagyszerű befektetési lehetőség a Salzburghoz közeli Maishofenben. Ez a 40 szobás szálláshely télen is és nyáron is népszerű az ide látogató turisták körében.

A völgy tökéletes pont bármilyen szabadidős tevékenységre. Zell am See az egyik legismertebb régió Ausztriában, mivel hegyeket, tavat és gleccsereket is magába foglal egy helyen.

Télen a síelés szerelmesei többek között a Kitzsteinhorn gleccser síközpontban találhatják meg a legjobb szolgáltatásokat egy felejthetetlen időtöltéshez. Nyáron a közeli Kaprun kínál szórakozási és sportolási lehetőséget családok részére. A hó elolvadtával vízesések és természetes tavak százai várnak túrázók felfedezésére.

Golf clubok (Zell am See Kaprun, Brandlhof, Urslautal), Maishofen, Zell am See városkák csak pár kilométerre, valamint Salzburg 70km-re található. A szállás jelenleg önellátó, teljes berendezést biztostí az itt megszálló vendégeknek. Hosszú távú és rövid távú kiadások is elérhetők a jelenlegi üzemeltetés szerint.

Gyönyörű kilátással, kristály tiszta levegővel, rengeteg szabadidős tevékenységgel és sok-sok lehetőséggel.

25-től 115m²-es apartmanok egy 2000m²-es épületben, 6000m²-es telken helyezkednek el. 56 parkolóhely.

További információkért kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Teljes diszkréció biztosított.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK