[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Balatonakali

139 900 000 Ft

4

szoba

97

400

Az ingatlanról

Balatonakali

Eladó Balatonakaliban újonnan parcellázott területen egy új építésű ikerház fele, csendes utcában.

Vadkörte utca 1. bruttó 97 nm, nettó lakható terület hivatalosan 87 nm, 3 hálószoba, amerikaikonyhás nappali, 2 fürdőszoba, erkély, és hatalmas terasz, medence.

A 2022-ben, 30-as téglából épült házban elektromos padlófűtés van, melynek átalánya 8 ezer forint havonta. A teljes rezsi 30 ezer forint. A délnyugati fekvésű ház szigetelt, és klimatizált, a konyha csúcsminőségű gépekkel felszerelt. Minden beépített bútor a vételár részét képezi, a további bútorok megbeszélés kérdése.

A kertben fúrt kút van, öntözőrendszer, a gyepszőnyeg 2 hete lett letekerve. Az intim medence a forró nyári napokban kedvelt színtere a kerti partiknak. A fedett teraszon lehetőség van sütögetésre, és pihenésre.

A lokáció nagyon jó, a Balaton 200 méterre található, a közelben van bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola. Ajánlom befektetésre, vagy családoknak, akik szeretik a Balatont, a friss levegőt, nyugalmat és a csendet. A közelben remek kirándulóhelyek vannak, Tihany közelsége is rendkívül vonzó. Keszthely 50 kilométerre található. A teraszról kis balatoni panoráma is elénk tárul.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2023. szeptember 24. vasárnap

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató