[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Balatonföldvár

139 900 000 Ft

3

szoba

110

781

Az ingatlanról

Balatonföldvár

Balatonföldváron, 200 méterre a Balatonparttól (Keleti strand, vizicsúszda, Szélkakas, Pad büfé, Mamzibár, stb) nappali + 2 hálós, 2 fürdős, gyönyörűen és ízlésesen felújított családi ház eladó 781 m2-es telken.
Minden lakóhelyiség klimatizált, műanyag ablakos elektromos redőnyökkel, a ház szigetelt, fűtése cirkós. Külön tárolóhelyiség és háztartási helyiség is kialakításra került, az egyik fürdőszoba kádas, a másik zuhanyzós, mindkettőben található WC. Az épület teljesen körbejárható, tujákkal és bokrokkal körülölelt, a két irányba is ablakozott amerikai konyhás nappaliból 14 m2-es terasszal. A ház belső alapterülete 110 m2, az amerikai konyhás nappali 45 m2. A telken egy 10 m2-es tároló oldja meg a kerti szerzámok, kerékpárok tárolását, az udvarra a Szigetvári utcáról több autó részére is van lehetősége beállni. A képeken látható bútorok, beépített szekrények az ár részét képezik.
Tehermentes, rugalmasan megtekinthető, birtokba vehető, költözhető vagy hasznosítható.
További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató