[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Bogács

485 000 000 Ft

szoba

800

972

Az ingatlanról

Bogács

Bogács közkedvelt részén, a Hóvirág utcában, a Bükki Nemzeti Park közelében, a Bükkalja erdő völgyében helyezkedik el mintegy 972 m2-es telken ez a négy csillaggal rendelkező, 2004-ban épült, 4 szintes, 800 m2 hasznos alapterületű, 16 szobás, 110 m2 fedett teraszos, 40 m2 fedett erkélyes kapcsolattal rendelkező, befektetésnek is kiváló wellness apartman ház.

– HB 38-as téglából épült, Tégla cserép fedés,
– Műanyag nyílászárók, (szúnyogháló, műanyag redőny, Reluxa), vörösfenyő beltéri ajtók,
– Fűtés: termálvíz (termálhő), Gáz cirkó, 7,5 KWH napelem rendszer
– Termál medence, wellness részleg,
– 11 apartman (16 szoba)
– 8 férőhelyes teremgarázshely

Az apartmanok nagyságukat tekintve különböző méretűek, 7 db superior apartman, 4 db family apartman. Tetőtérben kialakításra került egy 80 m2-es konferenciaterem. 2015-ben teljeskörű felújításon estek át. Minden helyiség klimatizált, egyedileg szabályozható fűtésrendszer.

Az ingatlan olyan személyeknek ajánlom, akik befektetési lehetőséget keresnek és fontos szempont a kiemelkedő megtérülés.

A Rajna Villa Bridge az országosan híres gyógyvízre épült strandtól, mindössze 100 m-re, közel a Hoór-völgye horgásztóhoz számtalan lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra. A Bogácsi termálfürdő egész évben várja vendégeit, ez által egész évben élvezhető az apartmanok kényelme és meghittsége.

Kérdéseivel megtekintési szándékával, várom megkeresését.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató