Budaörs

139 900 000 Ft

5

szoba

180

498

Az ingatlanról

Budaörs

Budaörs központhoz közeli, mégis csendes, egyirányú mellékutcában, a Mátyás király utca középső részén eladó egy két szintes, jelenleg két generációsnak kialakított, közepes állapotú, egyedi fűtéses, 180 m2-es + 2, összesen 29 m2 terasszal rendelkező 2 nappali + 4 hálós családi ház.
Az épület és egy teljes értékű garázs egy 498 m2-es telken helyezkedik el, a ház közvetlen utcafronti, így a hátsó terület remekül használható: gyümölcsfák, tuják és kiülőnek kialakított rész is kapott helyet.
Az ingatlan korszerűsítésre szorul, de jól alakítható, adott esetben egy nappali + 7 hálós, duplakomfortos családi házzá is alakítható, minimális falmozgatással (inkább csak bontással), de a helykihasználás is sokat javítható.
Mindkét jelenlegi konyha mellett található kamra, ahogy mindkét emeleten található fürdőszoba, fent külön WC is. A lenti konyha melletti kamrán át egy tároló is megközelíthető, ahonnan a hátsó kertre is nyílik ajtó (ezen tároló sincs beleszámolva a nettó alapterületbe).
Az ingatlanon terhek vannak, melyet a tulajdonosok a leendő vevő vételárából fognak megfizetni, így a kulcsátadás ezen terhek megfizetése és törlése után lehetséges.

Az ingatlant jól ismerem, így minden további kérdésével, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila, Ingatlanpáholy – ingatlanpaholy pont hu | kalmarok pont hu | szucsattila pont eu

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató