[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budaörs

1 200 000 Ft

szoba

600

300

Az ingatlanról

Budaörs

Budaörs kedvelt részén, az M7-es lehajtójától 2 percre kiadó egy 600 nm-es raktárépület teljesen felszerelt polcrendszerrel.

Komáromi út 20. a telek területe 300 nm, a raktár területe 600 nm.

A 2000-ben, téglából épült raktárépület hátsó traktusa kiadó, a hozzá tartozó telekrésszel együtt. A raktár jelenleg teljesen üres, azonnal birtokba vehető. A belmagasság közel 5 méter.
A bérleti díj 1.200.000,- forint plusz áfa, mely természetesen tartalmazza a tároló polcokat, valamint igény esetén a képeken is látható emelőt is meg lehet vásárolni.

Könnyedén be tud hajtani kamion az udvarba pakolás, szállítmányozás céljából. Valamint további 5-6 autó parkolására van lehetőség még.
A bérleti díjon felül havi 150.000,- forint plusz áfa üzemeltetési költség kerülne felszámolásra, mely tartalmazza a szemétszállítást, a biztosítást, a közös területek áramellátását, valamint a karbantartást. A raktárhoz tartozik egy 15 nm-es irodának használható helyiség is.

Vizes blokk az épület elejében található, ahol toalett, tárgyaló, és konyha is a rendelkezésre áll igény esetén.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató