[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest II. kerület

159 900 000 Ft

4

szoba

225

450

Az ingatlanról

Budapest II. kerület

A II. kerület közkedvelt, családi házakkal beépített részén, a Mosbach park közvetlen szomszédjában elérhetővé vált egy 225 m2-es, nappali + 3 hálós ikerház-fél, 2 állásos garázzsal, 445 m2-es telekrésszel.

Az ingatlan alsó szintjén a 2 állásos garázs és kiszolgáló helyiségek mellett egy külön lakrész kapott helyet, nappalival, saját konyhával és fürdővel.
A földszinten előszoba, amerikai konyhás nappali, 33 m2 terasz kertkapcsolattal, és fürdő található.
Emeletén 2 hálószoba – mely könnyen 3 hálóvá alakítható – 15 m2 erkély és 2 fürdő helyezkedik el.

A 90’-es években épült házat több ütemben korszerűsítették, legutóbbi teljeskörű felújítása 4 éve történt. Többrétegű, kitűnő minőségű nyílászárókat, 10 cm homlokzati hőszigetelést, kondenzációs gázkazánt, 4 hűtő-fűtő hőszivattyús klímát építettek be, utóbbiak geo-tarifás villanyóráról működnek. A felújításoknak köszönhetően rezsije kedvező, a víz-, villany- és gázszámla együttesen 40.000 forint.

A sütögetővel és szaletlivel ellátott kert hangulatát emeli a mögötte elhelyezkedő, több hektáron elterülő Mosbach Park gyönyörű növényzete, melybe a kertből közvetlen, privát átjárás biztosított.
Az öntözést egy 30 m3-es esővízgyűjtő biztosítja.

Az ingatlan kitűnő választás mindazoknak, akik Buda egyik legexkluzívabb, zöldövezeti részén képzelik el otthonukat, továbbá befektetőknek értékállósága, és kiadhatósága végett.
A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi, a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások – óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek – pár percen belül elérhetőek.

További információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK