[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest III. kerület

4

szoba

178

455

㎡ telek

Az ingatlanról

Budapest III. kerület

Eladó a III. kerület egyik méltán közkedvelt részén, a Testvérhegyen egy 178 nm-es, 3 szintes Délnyugati fekvésű, csendes, madárcsicsergős ikerház, mely a völgyre panorámás.

Kisdomb utca, a telek mérete 455 nm, a a ház 178 nm, szintenként 70 nm, nagy, intim, 18 nm-es terasszal az emeleten 12 nm-es erkéllyel.

A ház 1985-ben épült, téglaszerkezetű, 10 cm-es hőszigeteléssel. 2000-ben teljeskörű felújításon esett át, ahol kicserélték a nyílászárókat, ekkor kapott új radiátorokat, és cirkós gázkazánt. A fűtésátalánya így 139 köbméter/hó, 20 ezer forint, de megtartották a vegyestüzelésű régi kazánt is. Minden mérőóra külön van.

A legalsó szinten helyezkedik el egy egyállásos garázs, a kazánház, és 2 nagyméretű tárolóhelyiség, ahol esetleg sporthelyiséget, szaunát, játszószobát lehetne elhelyezni. Az első szint teljesen száraz, akár irodának is berendezhető.
A földszinten helyezkedik el a nagyméretű ablakokkal felszerelt nappali, mely ennek következtében rendkívül világos. Kandalló is könnyedén elhelyezhető igény esetén. Mellette közvetlenül van a konyha, melyet a nappali egybenyitásával akár egy csodás amerikaikonyhás nagyméretű nappalit nyernénk. A konyha mellett közvetlenül egy spájz. A szinten található még egy jó méretű fürdőszoba, külön WC, valamint egy szoba, közlekedővel.
Az emeleten van 2 nagyobb, és egy kisebb szoba, falak elhelyezésével akár 4 szoba is kialakítható. Valamint egy félkész fürdőszoba, ami az új tulajdonos elképzelései szerint kerülhetne kialakításra. A padlástérben további pakolási terek állnak rendelkezésre. A kertben pedig még 1 autó beállására van lehetőség.

Minden karnyújtásra található, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség. Az Árpád híd 8-10 perc, a Belváros 20 perc alatt megközelíthető, viszont mégis a város legszélén, a csodás Hármashatáshegy lábánál helyezkedik el, az erdő 1 utcányira található, ahol sétaútvonalak, sportolásra, kirándulásra, elvonulásra, kutyasétáltatásra rendkívül kedvező. Ezáltal a levegő is frissebb, mint a Budapesten megszokott.

Az első megtekintési nap 2023. január 21. szombat

Amennyiben kérdése merülne meg, vagy szívesen megnézné személyesen is ezt a nagy potenciállal rendelkező házat, akkor kérem hívjon bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató