[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest IV. kerület

109 900 000 Ft

6

szoba

125

1102

Az ingatlanról

Budapest IV. kerület

Újpest kedvelt részén eladó egy 6 szobás, világos, felújított ház, edzőteremmel, pincével, saroktelken.

Baross utca-Zrínyi utca sarok, a telek mérete 1102 nm, a ház nettó alapterülete 125 nm, nappali plusz 5 hálószoba, 2 fürdőszoba, 24 nm fedett terasz.

Az 1930-as években, téglából épült háza 12 éve felújításon esett át, új fűtésrendszert kapott, valamint burkolatokat, riasztót. A klíma vadonatúj.

A telek osztatlan közös tulajdonban van, megosztási szerződéssel, 800 nm telek tartozik ehhez a házhoz. Ha esetleg egyben szeretné megvásárolni, a telken lévő másik ház is éppen most eladó.

Kialakításra került, egy kétállásos, 47 nm-es garázs, mely a Zrínyi utcából megközelíthető, jelenleg edzőteremként, billiárdszobaként funkcionál. A ház alatti, 33 nm-es borospincébe közvetlenül a házból van lejárat, állandó 16-17 fok van, kellemes kikapcsolódást biztosít, jelenleg pókerhelyiségnek van berendezve.

A kert teljesen intim, így a kerti medencében élvezhetjük a napfény lágy sugarait fürdőruhában, vagy akár anélkül, melyben kerti partyra, sütögetésre is van lehetőség.

A klimatizált házban a hőérzet kellemes, köszönhető a vastag falaknak is. A délnyugati fekvésű házban a meleget kondenzációs gázkazán biztosítja, a fűtésátalány 42.600 forint, a teljes rezsi 80 ezer forint.

A teleknek 4 utcafronti bejárata van, ezért kiválóan alkalmas akár cégközpontnak, telephelynek is. Lehetőség van – az Önkormányzattal egyeztetve – társasházépítésre is, illetve tetőtérbeépítésre is.

A közlekedése kiváló, a Belváros 15 perc alatt elérhető. Minden karnyújtásnyi távolságra található, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2023. augusztus augusztus 22-e kedd.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató