Budapest V. kerület

139 900 000 Ft

2

szoba

93

0

Az ingatlanról

Budapest V. kerület

Az V. kerület örök befektetés, nem véletlen, hogy mikor értékállóságról kérdeznek befektetőket, az egyik első válasz a belvárosi ingatlanvásárlás szokott lenni. A Haris köz az V. kerület egyik legkedveltebb, autóforgalomtól elzárt utcája, zsúfolásig éttermekkel, boltokkal, szalonokkal és túristákkal, ahonnan minden fontos budapesti látnivaló akár gyalog is könnyen elérhető.
Az utcában lakást venni nem egyszerű: bár kínálat van, de sokszor túlárazva, irreális elvárásokat támasztva jelennek meg a tulajdonosok, ezért érdemes odafigyelni az általam ajánlott 93 m2-es, teljesen felújítandó, emeleti, utcai nézetű lakásra: nincsenek irreális elvárások, nincsenek terhek amitől szabadulni kellene, csupán egy időt és anyagi ráfordítást kívánó egyedi fűtéses lakás a Haris-Petőfi sarkon.
Jelenleg 2 szoba (ahogy a tulajdoni lapon is), de mozgatható falainak hála csodálatos nappali 2 hálós, külön WC-s lakás alakítható ki (mellékelten átalakítási tervalaprajz), majd akár befektetésnek, akár irodának (több ügyvédi iroda és cég működik az épületben) tökéletesen használható, de a szomszédban sem befektetési ingatlan van, hanem családok is élnek a házban, tulajdonukban.
A közös költség korlátlan vízfogyasztással és felújítási alappal 20 ezer forint, ami a hamarosan megkezdődő épületelektronikai felújítás miatt kicsit emelkedni fog, de ez az ára annak, hogy a fejlesztések akár ebben a lakásban is tökéletesen működhessenek – és persze vízóra kialakítására is van lehetőség.

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, így kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy – ingatlanpaholy pont hu | kalmarok pont hu | szucsattila pont eu

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató