[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest V. kerület

119 900 000 Ft

2

szoba

93

0

Az ingatlanról

Budapest V. kerület

Mikor értékállóságról kérdeznek befektetőket, az egyik első válasz a belvárosi, főleg 5. kerületi ingatlanvásárlás szokott lenni. A Haris köz a kerület egyik legkedveltebb, autóforgalomtól elzárt utcája éttermekkel, boltokkal, szalonokkal és túristákkal, ahonnan minden fontos budapesti látnivaló akár gyalog is könnyen elérhető.
Az utcában lakást venni nem egyszerű: bár kínálat van, de sokszor túlárazva, irreális elvárásokat támasztva jelennek meg a tulajdonosok, ezért érdemes odafigyelni az általam ajánlott 93 m2-es, teljesen felújítandó, emeleti, utcai nézetű lakásra: nincsenek irreális elvárások, nincsenek terhek amitől szabadulni kellene, csupán egy időt és anyagi ráfordítást kívánó egyedi fűtéses lakás a Haris-Petőfi sarkon.
Jelenleg 2 szoba (ahogy a tulajdoni lapon is), de mozgatható falainak hála csodálatos nappali 2 hálós, külön WC-s lakás alakítható ki (mellékelten átalakítási tervalaprajz), majd akár befektetésnek, akár irodának (több ügyvédi iroda és cég működik az épületben) tökéletesen használható.
A közös költség korlátlan vízfogyasztással és felújítási alappal 20 ezer forint, ami a hamarosan megkezdődő épületelektronikai felújítás miatt kicsit emelkedni fog, de ez az ára annak, hogy a fejlesztések akár ebben a lakásban is tökéletesen működhessenek – és persze vízóra kialakítására is van lehetőség. 2023-ra tervben van a társasház külső homlokzati felújításának megkezdése is.

A képeken látható összes bútor külön megállapodás tárgyát képezheti – az ingatlanra történő megállapodás után.

Az ingatlanban jártam és jól ismerem, így kérdéseivel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy – ingatlanpaholy pont hu | kalmarok pont hu | szucsattila pont eu

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató