[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest VII. kerület

1

szoba

39

0

㎡ telek

Az ingatlanról

Budapest VII. kerület

Elérhetővé vált egy 2017-ben teljeskörűen felújított 39 nm-es, hőszivattyús légkondicionálóval ellátott, csendes és világos, 1 szobás lakás. Utolsó előtti lakásként az udvarra néző gang átjárástól szinte teljesen mentes.

A 3 szintes társasház második emeletén található lakás 2017-ben teljekörű műszaki és esztétikai felújítást kapott:
– villany és vízvezeték csere, többrétegű műanyag nyílászáró,
– hőszivattyús hűtő-fűtő klíma (H tarifás villanyórával), Saunier Duval elektromos kazán,
– hideg és melegburkolat, gépesített konyhabútor

Amerikai konyhás nappali, előszoba, mosókonyha, zuhanyzós fürdő elosztás.

A lakás saját mérőórákkal rendelkezik, rezsije (víz, villany, fűtés) havi 25 ezer forint, mely magában foglalja a közös-költséget is.

A rendkívül jó lokációval és adottságokkal rendelkező ház műszaki, esztétikai és anyagi állapota egyaránt említésre méltó, köszönhetően a jó lakóközösségnek és közös képviseletnek. Legutóbb a ház külső homlokzata és tetőszerkezete került felújításra, jelenleg a belső homlokzat és bejárat korszerűsítése van napirenden.

Saját részre és befektetésre is ideális választás, hisz adottságainak köszönhetően értékállósága, likviditása és kiadhatósága biztosított, mely jelzők a lakás mérete, elosztása, tájolása és állapota miatt kiemelkedően érvényesülnek.

További információkért, időpontért várom megkeresését.

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató