[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XIII. kerület

1

szoba

63

0

㎡ telek

Az ingatlanról

Budapest XIII. kerület

A Nyugati térhez közel, a Váci úton belső udvarra néző, felújítandó, földszinti lakás eladó. A 63 m2-es ingatlannak két bejárata van, az egyik a kapualj, a másik az udvar felől; az ablakok a belső udvarra nyílnak. Jelenlegi felosztása: előszoba, konyha, kamra, szoba, fürdőszoba és külön WC. A lakás távfűtéses, külön gáz- és villanyórával rendelkezik, a vízdíjat a közös költség tartalmazza.

Az ingatlanból 2 szobás, 2 zuhanyzós, amerikai konyhás nappali elrendezés is kialakítható. Elhelyezkedéséből adódóan irodának, vagy akár kisebb rendelőnek is tökéletes.

Az 5 szintes épület a XIX. század utolsó éveiben épült, jó állapotú, rendszeresen karbantartott. A Nyugati tér fontos közlekedési csomópont, a közelben üzletek, éttermek, irodaházak találhatók.

A házban, a lakásban jártam és jól ismerem, további részletekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!
Kiss Gábor – Ingatlanpáholy

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató