[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XIII. kerület

47 900 000 Ft

1

szoba

63

0

Az ingatlanról

Budapest XIII. kerület

Nyugati térhez közel, a Váci úton belső udvarra néző, földszinti lakás eladó. A 63 m2-es ingatlannak két bejárata van, az egyik a kapualj, a másik az udvar felől, az ablakok a belső udvarra nyilnak. Jelenlegi felosztása: előszoba, konyha, kamra, szoba, fürdőszoba és külön WC. A lakás távfűtéses, külön gáz és villany órával rendelkezik, a víz díjat a közösköltség tartalmazza.

Közösköltség : 17 000 Ft/hó

Az ingatlanból 2 szobás, 2 zuhanyzóz, amerikai konyhás mappali elrendezés is kialakítható.
Elhelyezkedéséből adódoan irodának, vagy akár kisebb rendelőnek is tökéletes.

Az 5 szintes épület a XIX század utolsó éveiben épült, jó állapotú, rendszeressen karbantartott. A Nyugati tér fontos közlekedési csomópont, a közelben üzletek, éttermek, irodaházak találhatók.

A házban, a lakásban jártam és jól ismerem, további részletekkel, megtekintési időpontel kapcsolatban keressen bizalommal.

Kiss Gábor
Ingatlanpáholy

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató