[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XVI. kerület

189 900 000 Ft

7

szoba

260

0

Az ingatlanról

Budapest XVI. kerület

Mátyásföldön, Erzsébetliget közvetlen szomszédságában, 3 lakásos házban eladó a képeken látható 3 szintes (szuterén (teljes értékű ablakokkal), földszint, emelet), 2 nappali + 5 hálós, 3 fürdős, 2 konyhás, saját, 200 m2-es kertkapcsolattal és két parkolóhellyel rendelkező lakás. A teljes nettó alapterület 266 m2, valamint a teraszok, összesen több mint 300 m2 bruttóra bővülve. A belső lépcsőházból mindhárom szint kényelmesen megközelíthető, igény esetén a szuterénszint külön lakrészként is használható. Külön gáz- és villanyóra alapján jól mérhetőek a fogyasztások a 2001-ben épült házban, a nyílászárók is jó állapotúak, a komplett házban padlófűtés van, VIESMANN kazánnal. Minden szinten található klíma. Az szuterénszintnek saját, teljes értékű teraszkijárata és dupla ablakai vannak, a földszintnek előterasza. A szobák elosztása: lent a nappali mellett külön fürdő, étkezős konyha, valamint egy ablakos hálószoba és egy alkóv található, a földszinten amerikai konyhás nappali és fürdőszoba, az emeleten további 3 hálószoba, valamint egy nagy méretű fürdő.
Tehermentes, rugalmas birtokbaadással hamar költözhető. A lakáshoz járó két parkolóhely az elektromos kertkapunk keresztül közelíthető meg, az épület melletti részen. A födém és a tetőtér is szigetelt, utóbbi 10 centi üveggyapottal. Közös költség nincs, a teljes rezsiköltség a lakásra 70-80e Ft-ból kényelmesen kihozható.
Az ingatlannál talán csak a lokáció ideálisabb: közvetlenül elérhető Erzsébetliget, benne a BGE épületével, uszodával, teniszpályával, színházzal és sok más, kikapcsolódásra és sportolásra alkalmas területtel, de a belváros is 20 perc alatt megközelíthető BKV-vel vagy autóval. Családi házas, nyugodt, gyereknevelős környezet, ideális lehet bárkinek, akár többgenerációs együttélésre is.

A feltüntetett ár tartalmazza a két parkolóhelyet is.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató