[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XVI. kerület

189 900 000 Ft

7

szoba

241

582

Az ingatlanról

Budapest XVI. kerület

Rákosszentmihályon, a 16. kerület Zugló felőli részén csendes, keresztforgalomtól mentes mellékutcájában eladó a képeken látható kiváló állapotú, 3 szintes (garázsszint, földszint, tetőtér), jelenleg nappali + 4, de a tetőtér kihasználatlan helyiségének leajtózásával gyorsan nappali + 6 hálóssá építhető, 3.5 fürdőszobás, 2004-ben épült, szabadonálló családi ház.
A pinceszinten két nagy méretű tároló mellett egy 2 állásos garázs, valamint a gépészet található, a földszinten a 38 m2-es amerikai konyhás nappali – mellette 12 m2-es terasszal, valamint egy nagy fürdőszoba káddal, két kisebb háló és egy master hálószoba (saját, zuhanyzós fürdővel). A tetőtér beépített, egy nagy méretű szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba már ki lett alakítva, de egy bruttó 60, nettó 45 m2-es területet még szabadon feloszthat igény szerint új tulajdonosa: akár két különálló szoba is kialakítható, a tetősíkon nyiható további ablak.
Cirkófűtéses, a nappaliban kandalló, több szobában és helyiségben klíma rásegíthetőséggel. 15 centi szigetelés, modern, szigetelő nyílászárók, kiváló és igényes anyaghasználatok, praktikus térkapcsolatok jellemzik a házat, amely egy 3 vagy 4 gyermekes család számára is kiváló otthont jelenthet, alacsony fenntartási költségek mellett.

Tekintse meg a házról készült bemutató videót: https://youtu.be/fmHTmDdTZgk

További kérdések esetén keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató