[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XVI. kerület

189 900 000 Ft

5

szoba

147

568

Az ingatlanról

Budapest XVI. kerület

Rákosszentmihály szívében, csendes keresztutcában eladó ez a 2011-ben épült, nappali + 5 hálószobás, két szintes, 3 fürdőszobás családi ház. A hasznos nettó lakótér 147 m2 (földszint hasznos nettó 75, emelet 72 m2), ezen felül az emeleten lévő erkély 3, a tetőterasz 25 m2, a garázs és az onnan nyíló tároló/gépészeti helyiség ezek még 30 m2. A cirkófűtés, 15 centi vastag szigetelés és minőségi műanyag nyílászárók miatt fenntartási költségei rendkívül alacsonyak. A teljes telek 568 m2, kis előkerttel és teljesen intim, fákkal és bokrokkal körülölelt hátsó kertrésszel. A földszinten a nappali mellett 50 m2-es burkolt teraszkapcsolat sütögetőhellyel és kerti tárolóval ugyancsak bővíti az új tulajdonos életterét és lehetőségeit. A komplett, minden igényt kielégítő konyhabútor, valamint a beépített szekrények és bútorok természetesen az ár részét képezik.
A nappali délkeleti fekvésű, hátsó kert felé nyíló teraszkapcsolattal. A földszinten található egy háló valamint egy zuhanyzós fürdő, az emeleten további 4 háló, valamint két fürdő – illetve egy közlekedőből nyíló, remekül használható gardróbhelyiség is. A tetőterasz ugyancsak délkeleti fekvésű, minden helyiség világos, jól méretezett – az egész épület remekül tervezett és jó minőségben megépített: kiváló választási lehetőség lehet nagycsaládosok részére is.

CSOK-KOMPATIBILIS, teljes körű ügyintézéssel tudjuk ügyfeleinket ezen a téren is segíteni.

Bármilyen kérdés, kérés esetén keressen bizalommal! Tekintse meg a házról készült bemutatóvideómat is: https://youtu.be/PYFbTP0yIrY

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató