[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XVI. kerület

134 900 000 Ft

5

szoba

114

322

Az ingatlanról

Budapest XVI. kerület

2018-ban épült, kertkapcsolatos, remek állapotú ikerházrész a 16. kerületben, Sashalom és Nagyicce határánál, a Thököly út elején eladó!
Nappali + 5 hálószoba, 3 fürdőszoba 3 WC-vel, melyből az egyik kádas, a másik zuhanyzós, a harmadik pedig háztartási helyiségként hasznosított.
2 szintes, szigetelt épület (30 cm tégla + 10 cm szigetelés), az alsó szinten amerikai konyhás nappali és spájz, valamint a zuhanyzós fürdő-WC és a dolgozószoba kapott helyet, az emeleten 4 háló és 2 fürdő.
A nappali mellett egy fedett, 18 m2-es, keleti fekvésű terasz található, valamint a saját telekrész, mely összesen 322 m2. A kertben a fúrt kút mellett egy kis szerszámos, könnyűszerkezetes, 6 m2-es tároló is helyet kapott.
A tetőszerkezeten egy 3.3 kW-os napelemrendszer nullára csökkenti a vilanyszámlát úgy is, hogy inverteres klímákkal segíthető szükség esetén a cirkófűtés.
A szomszéd felé csak egyetlen hálóval, valamint a 18 m2-es garázzsal van közös fal.
Minden fogyasztás egyedileg mért, a napelemrendszer, valamint a jó szigetelés miatt a ház fenntartása rendkívül alacsony.
5 éves épület kiváló energetikai tulajdonságokkal és minőséggel, mely tökéletesen megfelelhet egy nagyobb család részére is.
Az ár részét képezi a komplett, gépesített konyhabútor, valamint a beépített szekrények is.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy – ingatlanpaholy pont hu | szucsattila pont eu

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató