[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XVII. kerület

129 900 000 Ft

5

szoba

164

305

Az ingatlanról

Budapest XVII. kerület

CÉGES KIVITELEZÉS – 5% ÁFA – CSOK IGÉNYBE VEHETŐ! HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉS RENDSZER, AA ENERGETIKA. Átadás kulcsrakész, teljesen befejezett állapotban 2023. június.

XVII. kerület kedvelt városrészének egyik csendes és nyugodt, családi házakkal épített utcájában eladó egy magas minőségű új építésű, 5 szobás ikerház fél, terasszal és erkéllyel, 1 állásos garázzsal, magas felszereltséggel, kulcsrakész állapotban.

Az ingatlan ikerház felétől jogilag (külön hrsz.) és fizikailag teljesen szeparált, kerítéssel elválasztott, így biztosítva a teljes intimitást.
A ház nettó alapterülete 152 nm + 20 nm terasz + 3.5 nm erkély.

Kivitelezője megbízható, számos referenciával, több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezik nagy értékű családi házak építésében.

– földszinten amerikai konyhás nappali, terasz és kertkapcsolattal, mosdó, tároló, garázs
– emeleten 4 háló, 2 fürdő, gardrób
– 305 nm-es saját telekrész, térkövezett autóbeállóval és tereprendezéssel

A magas minőségben épült ingatlan főbb paraméterei és extrái:
– Főfalak 30 cm-es, válaszfalak 10 cm-es porotherm tégla
– korszerű 15 cm-es külső hőszigetelés, 6 légkamrás, 3 rétegű nyílászárók, rejtett tokos redőnnyel
– hőszivattyús padló- és mennyezeti hűtés, fűtés rendszer, H tarifás villanyóra, AA energetika
– riasztó- és kamera rendszer, napelem előkészítés
– elektromos kis-, nagykapu és garázsajtó

A kivitelezés 75% készültségnél jár, 2023. júliusában költözhető. A meghirdetett ár teljesen befejezett kulcsrakész állapotot jelenti.

Nyugodt, csendes környezetben található, autóval 3-4 percen belül minden fontos, napi életvitelhez szükséges szolgáltatás elérhető, mint nagyobb bevásárló központok, egészségügyi intézmények, óvoda, általános- és középiskola. M0-ás autópálya úgyszintén pár perc alatt elérhető.

A ház kiváló választás lehet családalapítás előtt álló párok, 2-3 gyerekes családok számára, illetve azoknak, akik a főváros zajától távol, de mégis elérhető közelségben szeretnének élni.

Az ingatlan fizikailag és jogilag teljesen elkülönülő, önálló helyrajzi számmal rendelkező, kulcsrakész állapotban 3 hónapon belül költözhető.

Megtekintési szándékával várom megkeresését!

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató