[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XVII. kerület

98 900 000 Ft

5

szoba

160

510

Az ingatlanról

Budapest XVII. kerület

510 m2-es telken eladó a képeken látható 3 szintes, 160 m2 lakótérrel rendelkező, összesen bruttó 240 m2 alapterületű, jó állapotú, 2 nappali + 3 hálós, duplakomfortos, 2002-ben épült ikerházfél a XVII. kerület családi házas, csendes övezetében.
A garázsszinten a nagyméretű garázs mellett WC-mosókonyha és tároló is elfért, valamint a gépészet is itt kapott helyet. A földszinten egy nagyméretű hálószoba, a nappali, innen nyíló 12 m2-es, hátsó kertre néző terasz található, valamint egy nagyméretű, akár szobának is átalakítható étkező és egy konyha, spájzzal. A főbejárat mellett található egy sarokkádas fürdőszoba WC-vel. A folyosóról elérhető az emelet, ahol két hálószoba, egy amerikai konyhás nappali-étkező, valamint egy kádas fürdőszoba található, WC-vel.
Az épület szigetelt, az emelet klimatizált – a lépcsőházban egy ajtó nyitásával akár kétgenerációssá is könnyedén átalakítható.
A kertben akár 8 embernek is megfelelő méretű szaletli található, mellette sütögetővel, de többféle gyümölcsfa és füge is van.

A tömegközlekedés és az autós közlekedés is kielégítő: az M0-s 10 percre található, a környéken óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek is percekre autóval. Az Örs vezér tere busszal 30 perc, vonattal a Keleti 20 perc alatt elérhető.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató