[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XX. kerület

130 000 000 Ft

szoba

100

0

Az ingatlanról

Budapest XX. kerület

Erzsébeten a Duna-parton eladó egy bejáratott, új kávézó bérleti joga, teljes felépítménnyel, berendezési tárgyakkal együtt.

XX. kerület, Vizisport utca 20. 100 nm, 70 nm tetőterasz, burkolt kerthelyiség 500 nm, fagyizó, kávézó, kiszolgáló helyiségek, tárolók, parkolóhelyek.

A Csepeli Duna-part legszebb részén, egy éve működő, könnyűszerkezetből épült kávézó bérleti joga átadó a teljesfelszereléssel együtt.

A környéken ez az egyetlen kávézó, nagyon nagy forgalmat bonyolít.
A közvetlen partkapcsolattal rendelkező kávézó remek fekvésű és hangulatú, a közelben sportpályák, közösségi kert, valamint egy nemrégiben átadott játszótér található.

Sok kutyasétáltatásra alkalmas hely van a közelben, lehetőség van kirándulásra, sétálásra a Duna-parton. A vízisportok szerelmeseinek pedig sportolásra, a közelben vízisporttelep, és uszoda is megtalálható.

A lokáció remek, autóval a parkolás ingyenesen, közterületen megoldott, mindig van parkolóhely. A közelben lakó családok is itt vehetik meg a péksüteményt, előre elkészített, friss szendvicseket.

A fagylaltozó is nagyon nagy forgalmat bonyolított a szezonban, kígyózó sorok álltak érte. A tetőteraszon lehetőség van zártkörű események megrendezésére is. Működési engedély természetesen van, céggel együtt eladó, természetesen főkönyvi kivonatok rendelkezésre állnak.

Minden további információért kérem keressen az elérhetőségeimen, és szívesen mesélek még a kávézóról.

Az első megtekintési nap: 2023. november 14. kedd.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK