[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Budapest XXII. kerület

129 900 000 Ft

5

szoba

169

400

Az ingatlanról

Budapest XXII. kerület

Kertvárosi környezet, csend és nyugalom. A XXII. kerület közkedvelt részén, Budafokon – Rózsavölgyben eladó egy hangulatos, 169 m2-es, nappali + 4 hálós önálló családi ház, 400 m2-es telken.

Az ingatlan földszintjén nappali, konyha-étkező, hall, hálószoba, háztartási helyiség, fürdő és külön mellékhelyiség található.

A tágas, világos emeleten nappali, 2 hálószoba – melyből egyikhez 8 m2 erkély és saját fürdő tartozik – és külön mellékhelyiség kapott helyet.

A 80-as években téglából épült ház teljeskörű felújítása a 2000-es években több ütemben történt, mely magában foglalja a víz- és villanyvezetékek korszerűsítését, a tető szigetelését és felújítását. Fűtését és melegvíz ellátását kondenzációs gázkazán biztosítja.

A telken fedett autó beálló, és a házhoz kapcsolódó, 20 m2-es, részben fedett terasz található.

Az ingatlan ideális választás családoknak, összeköltözőknek, akik Buda egyik legkedveltebb részén, a mindennapi élet szükségleteihez közel, mégis nyugodt, kertvárosi környezetben szeretnének élni. A környéken kitűnő infrastruktúra, óvodák, iskolák, és bevásárlási lehetőségek várják a lakás leendő tulajdonosát.

Első megtekintési nap: 2023.07.10.

További információkért, várom hívását.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató