[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Egyházaskozár

230 000 000 Ft

20

szoba

1625

5830

Az ingatlanról

Egyházaskozár

Eladó Baranya Vármegyében, Egyházaskozáron egy jelenleg gyerektáborként működő ingatlan, két telken, állattartásra alkalmas helyiségekkel.

Béke utca, összesen 5.830 nm telek (4962 nm és 868 nm), 1.625 nm épület, (ebből a gazdasági épületek 508 nm-t tesznek ki).
Lovarda, műhelyek, takarmánytároló, nagyüzemi főzésre szolgáló konyha, étterem, 20 szoba, fürdőszobák, hatalmas fedett és nyitott teraszok.

A téglából épült házak 10-12 éve lettek teljes körűen felújítva, 120-140 fő befogadására képesek, és minden szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkeznek.
Alkalmas munkásszállónak, rendezvényközpontnak, erdei iskolának, oktatási központnak, céges üdülőnek, panziónak. Jelenleg munkásszállóként üzemel, nagyon jó hozammal. A falusi turizmus fellendülőben van a térségben.

A környezettudatosság és a gazdaságos fenntarthatóság fontosságát szem előtt tartva, a közel nulla rezsijű épületet 2 faapriték kazán fűti, a közelből szállítják hozzá az szotyi ocsut, térítésmentesen. A tetőn elhelyezésre került 15 KW-os napelemrendszer, 4 panel napkollektor, mely a melegvizet biztosítja. Az ingatlan 3 fázissal, és riasztóval ellátott, a telken 3 jó vízhozamú fúrt kút is található, 1-1 hidrofor tartállyal.

A 750 lélekszámú Egyházaskozárhoz képest Pécs, Szekszárd, és Kaposvár 45 kilométerre található, egyaránt 30 perc alatt elérhető, a tömegközlekedése jól megoldott.

További helyiségek:
-asztalosműhely, kovácsműhely, lovászlak, takarmánytároló, istálló, magtároló, szénatároló, körkarám, állatsimogató, állattartásra alkalmas épületek, kiszolgáló helyiségek, HACCP szabványoknak megfelelő konyha, étterem, büfé, kolbászfüstölő, gépkezelő, kazánhelyiség, tetőtér beépítésének lehetősége. Az épületek alatt több száraz pince is található.

Az egyik nagyméretű nyitott teraszon kapott helyet egy hangulatos búboskemence, ahol a környék legfinomabb pizzája sül. A receptet szívesen átadja a tulajdonos.

Az istállóban 8 box található, a parkosított és gondozott kertben termő gyümölcsfák vannak, a nyáron folyton termő fügefa hatalmas, és nagyon ízletes.
Valódi kis gazdaság kialakítására van lehetőség, mely minden igényt kielégít, a fenntarthatósága az ingatlannak pedig közel nulla.

Külön épületben található egy 200 nm-es, hangulatos, világos családi ház is, mely a vételár részét képezi. Jól esik a hatalmas teraszon elkortyolni egy finom kávét, amit a nyári konyhában készítettünk el, és nézni a fából készült játszótéren játszadozó gyerekeket.

Sétatávolságra a gyerektábortól további 1 hektáros terület is eladó mellé, melyen egy kisebb halastó van, ennek az értéke 2.500 Euró. Korábban a horgásztábor helyszíneként szolgált.

A vételárban benne foglaltatik a teljes bútorzat, ágyneműk, huzatok, éttermi konyhai felszerelések, valamint igény esetén a gépek, munkagépek is maradhatnak az épületekben.

Az ingatlankomplexum első megtekintési napja: 2023. szeptember 2. szombat

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató