[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

EXKLUZÍV LUXUS APARTMANOK ÚJ-KAIRÓBAN, EGYIPTOMBAN

1

szoba

81

0

Az ingatlanról

EXKLUZÍV LUXUS APARTMANOK ÚJ-KAIRÓBAN, EGYIPTOMBAN

Új Kairó Villette városrészében, a város szívében kínálunk újépítésű exkluzív luxus apartmanokat. Elsőosztályú kényelem, gyönyörű környezet és nem utolsósorban ragyogó befektetési lehetőség, akár rövid távra is.

V-Edition osztály akár teljes berendezéssel, szobaszolgálattal is a rendelkezésére áll. Portaszolgálat, privát fitnesztermek, úszómedencék és parkolószolgálat is az ittlakók kényelmét szolgálja.

– 10 percre az Egyiptomi Amerikai Egyetemtől (AUC)
– 5 percre az East Town District New Cairo (EDNC) és az East Town Residences-től
– Összeköttetés a 90-es főúttal
– 25 percre a Cairo Airport-tól
– 15 percre a Cairo Sokhna úttól

Sport klubok, klubházak, elektromos autó töltőállomások, parkok, séta-promenádok, éttermek, kávézók és rengeteg vásárlási lehetőség a közelben. Villette városrész egy 3km hosszú kerékpár utat is magába foglal, amely keresztül vezet a teljes V-Residence lakóparkon.

A lakások üveges terasz korláttal készültek, a legjobb panorámás kilátás céljával. A teraszok teljesen nyitottak az optimális napfény és levegő áramlás elérése érdekében. Autóparkolók az épületek aljában a látogatók számára is. Minden apartman virágládával és kiskerttel ellátott.

Több, mint 170,000m²-en terül el a lakópark, amely 18.6%-os beépítettséggel 892 új apartmant kínál új tulajdonosainak. 1, 2 és 3 hálószobás, valamint duplex apartmanok 81m²-es alapterülettől, valamint 66m²-es terasz mérettől teljes berendezéssel elérhetőek még korlátozott számban. Az építkezés és az átadás 2023 harmadik negyedévétől kezdődik.

5% előleggel, 8 éves 3-havi fizetési ütemezéssel már USD 148,000 (137,000 EUR) elérhetőek az apartmanok.

További információért kérjük keressen bennünket bizalommal. Teljes diszkréció biztosított.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató