[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Hotel Brixen-im-Thale, Kitzbühel-hez közel

65

szoba

5208

0

Az ingatlanról

Hotel Brixen-im-Thale, Kitzbühel-hez közel

Eladásra kínáljuk ezt a csodás 65 szobás hotel komplexumot Brixen-im-Thaleban, Kitzbühel-hez közel a Tiroli hegyek lábainál.

Lobby hotel bárral, kandallóval és nagy pihenőhelyiséggel várja a vendégeit. Fedett úszómedence ellenállásos vízfolyással, wellness részleg finn szaunával, aromás gőzfürdővel és infra kabinokkal teszi még vonzóbbá az itt tartózkodást.

Az étterem téli kerttel és azon keresztül a csodás kilátással a hegyekre nyújt maradandó élményt minden idelátogató vendég számára. Az étterem nagyobb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

A nyári időszakban hegyi túrák, nordic séta, e-kerékpár és kerékpártúrák, valamint a fürdésre és strandolásra alkalmas tó és a faluban található fűtött medence óriáscsúszdával a legvonzóbb idelátogató családok részére.

9 golfpálya található a hotel 40km-es körzetében, a legközelebbi Westendorf 7km-re, ami 2014-ben épült, valamint 3 Kitzbühelben, ami 11km-re van.

A hotel jelenleg teljesen nemdohányzó szállodaként üzemel.

További információkért keressen minket bizalommal. Teljes diszkréció garantált.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK