[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Kastély Anif-ban, Salzburg közelében

16

szoba

1540

30971

Az ingatlanról

Kastély Anif-ban, Salzburg közelében

Hatalmas megtiszteltetés nekünk, hogy ezt a gyönyörű kastélyt kínálhatjuk eladásra Ausztriában, a Salzburghoz közeli Anifban a hegyek lábánál.

Az épület egy privát park kellős közepén található. Kerítéssel teljesen körbevett, a maximális diszkréció biztosított, de emellett kiváló panorámás kilátást nyújt a közeli hegyekre.

1,540m² lakórész, 30,971m² telken, 16 hálószobával.

Az 1868-ban épült kastélynak gazdag történelme van. Villa Swoboda-ként épült, ma Casa Austria-ként nyilvántartott. Jelenleg a császári Habsburg család leszármazottainak használatában van. A 2000-es években teljes felújításon ment keresztül, valamint bővítésként egy wellness részleget és egy vendég szárnyat is kapott. Márvány úszómedence, teljes felszereltségű wellness részleg gőzfürdővel és fitnesz teremmel, valamint boros pince is található az épületben.

3 állású garázs, központi fűtés. A kastély akár magán rezidenciaként, akár vállalkozásnak rendezvények, hotel, étterem kitűnő választás lehet.

További információkért kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Teljes diszkréció biztosított.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK