[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

LUXUS APARTMANOK QATARBAN – LES VAGUES BY ELLIE SAAB

1

szoba

82

0

Az ingatlanról

LUXUS APARTMANOK QATARBAN – LES VAGUES BY ELLIE SAAB

Quetaifan mesterséges szigetén, csak 8 percre Doha belvárosától és 30 percre a Hamad nemzetközi repülőtértől kínálunk luxus apartmanokat lélegzetelállítóan gyönyörű panorámával és csúcskategóriás szolgáltatásokkal.

A fejlesztés az első ilyen típusú beruházás Qatarban. Ellie Saab egyedi dizájnjai alapján készült tervek, kivitelezés, külső és belső dekoráció, valamint lakberendezések. Az új tulajdonosnak nincs más dolga, mint élvezni ezt az egyedi luxust, ami a paradicsomi környezetben megvalósításra került. Aranyló naplementék a csodálatos tengerparti rezidenciából, luxus tengerpartok, magán strandok, klubházak, világszinvonalú hajózási lehetőségek, vásárlási élmények, vizi-világ és egy igazán élő kert.

Quetaifan sziget északi része valóban páratlan élményt nyújt a tengerpartjaival, a végtelen horizontjával és az utánozhatatlan tengerparti élettel. Les Vagues épületei gyengéden emelkednek ki a tengerpart homokjából, világos és modern vonalakkal, amiket érzékien lágyít a válogatott pálmák és trópusi növények sokasága. 59 tengerparti rezidencia, egy, két és három hálószobás apartmanokkal, változatos erkély és terasz megoldásokkal.

Ellie Saab tervei ötvözik a látványos megoldásokat, alakzatok és színek harmónikus keveredését. Krém és szürke árnyalatai, fényesre polírozott fémek, bronz, márvány és más értékes kőanyagok, valamint építő és faragó mesterek munkái, amelyek ritkán találhatók meg egy lakóépületben.

Teljes falmáretű ablakok lehetővé teszik, hogy az épületek minden apartmanjából páratlan panorámás kilátás nyíljon a felejthetetlen látványra. És mindez most az Öné lehet.

Az épület legpompásabb része a télikert. Enyhe időben teljesen kinyitható, a forróságban pedig az intelligens árnyékolóknak köszönhetően egy igazi hűs terasszá változtatható.

– Művészien kialakított fitnesz részleg
– Feszített víztükrű úszómedence
– Gyönyörűen kialakított udvar tengeri kilátással
– 24 órás recepció
– 4 személyes lift és külön szerviz lift minden emeletre
– Közösségi helyek berendezései és bútorai is Ellie Saab dizájnjai alapján
– Üzletsorok
– Saját parkoló minden apartmanhoz

20% befizetésével lefoglalhatók. A 82m²-től 378m²-es apartmanok tervezett átadása 2026 második negyedévében. Kezdő árak 549,000 USD-től.

További információkért állunk szives rendelkezésére. Teljes diszkréció biztosított!

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató