[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

LUXUS VILLÁK HAYAT SZIGETÉN, DUBAI KÖZELÉBEN

2

szoba

235

0

Az ingatlanról

LUXUS VILLÁK HAYAT SZIGETÉN, DUBAI KÖZELÉBEN

Az egyik legcsodálatosabb tengerparttal rendelkező Hayat szigeten, Dubaitól csupán 60 percre kínálunk luxus villákat. A sziget méltán népszerű mind a turisták, mind a Dubaitól csendesebb és intimebb hangulatra vágyó családok körében.

A Ras Al Khaimah (RAK) közössége a Mina Al Arab hat kerületének egyike az Emirátusokban. A gyönyörű természetes környezetben két mesterséges szigeten terül el a luxus lakóparadicsom, magas szintű szolgáltatásokkal. Lélegzetelállító tengerpartok és strandok, minden az egészséges és luxus életfelfogás köré éptíve. Az élet a Hayat szigeteken egy örök vakáció.

Izgalmas vizi különlegességek, promenád, vízparti vendéglők és bevásárló sorok, látványos kerékpárutak és sétálóösvények, mind a teljesség élményét sugározzák.

A villák 2-3-4 vagy 5 szobás kialakításúak, 235m²-től egészen 543m²-es méretig. Teljes berendezéssel, luxus kivitelben.

A várható átadás 2024 negyedik negyedév.

További információkért állunk szives rendekezésére. Teljes diszkréció garantált.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató