[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

LUXUSVILLA BÉCSBEN

6

szoba

400

583

Az ingatlanról

LUXUSVILLA BÉCSBEN

Gyönyörű 1930-ban épült villa eladó Bécs Neustift Am Walde-ban, az osztrák főváros egyik legkeresettebb lakókerületében.

A négyszintes, 400m²-es villa nemrégiben ment keresztül egy teljes felújításon. Domboldali 583m²-es telek egy teraszos kertet rejt az épület mögött, valamint dupla garázst az utcaszinten.

A villa optimális elosztása eredményeképpen nappali, háló és pihenő életterekre van osztva.

A bejárat szintjén egy előszobát, egy öltözőt, valamint tároló és technikai szobákat találunk.

Az első szinten egy hatalmas szalonszerű nappali, wellness részleg úszómedencével, szaunával, zuhanyzóval, WC-vel, pihenő szobával található, valamint páramentesítővel szerelt.

A második szint egy nyitott konyha étkezővel, nappali kandallóval, valamint egy télikert kilátással és összeköttetéssel a kert felé.

Harmadik emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és tároló szoba található.

A villa a teljeskörű felújítás után csak egy rövid ideig volt használatban. Minden felszerelés új és luxus minőségű. A kb. EUR 700,000 értékű bútorzat és berendezés az eladási árba foglalt.

A környék az egyik legfelkapottabb és az egyik legnagyobb presztizzsel bíró kerülete Bécsnek. Rengeteg és változatos programok érhetők el a közelben. A híres Viennese Heuringen Street és számos túraútvonal, valamint a Bécsi Erdő és a szőlőültetvények csak pár lépés innen. A legközelebbi Krottenbachstrasse biztosítja az összes szükséges boltot és szolgáltatást, amire az itt akóknak szüksége lehet.

Privát klinika, valamint az Amerikai Nemzetközi Iskola is a kerületben található. 35A busz köti össze az U4-es és az U6-os, valamint az S-Bahn-al. A város központja 15 percen belül elérhető autóval. A nyugati autópálya elkerülő is csak 20 perc vezetésre van.

További információkért kérjük keressen minket bizalommal. Teljes diszkréció biztosított.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK