[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Pécel

59 900 000 Ft

3

szoba

95

0

Az ingatlanról

Pécel

Fiatalos, napfényes, teljeskörűen felújított, 3 szobás lakás, privát 400 m2-es kerttel, garázzsal és tárolóval eladó Budapesttől 10 percre, Pécel frekventált részén.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, erkély, 2 szoba, fürdő és külön mosdó található. A lakáshoz tartozik továbbá egy 400 m2-es privát kert, illetve mosókonyha/tároló és egy egyállásos garázs.

A lakást műszakilag és esztétikailag teljeskörűen felújították, mely során új 3 rétegű műanyag nyílászárókat, 10 cm homlokzati hőszigetelést, víz- és villanyvezetékeket szereltek be. Fűtésrendszere hőszivattyúval üzemel, hűtését klíma biztosítja.

A település remek tömegközlekedési és autós bejutási lehetőségekkel rendelkezik, a közvetlen környezetben találhatóak orvosok és rendelő, bevásárlási lehetőségek, általános- és középiskolák, de található itt sok látnivaló, túraútvonal és emlékpark, kastély is. A lakás ideális választás mindazoknak, akik a fővároshoz közel, mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni.

Első megtekintési nap: 2023.05.09. kedd.

További információkért, várom hívását.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK