[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Pécel

82 900 000 Ft

4

szoba

136

610

Az ingatlanról

Pécel

Budapesttől 10 percre, Pécelen, csendes utcában eladó egy belső két szintes, akár két generációsnak is átalakítható (belső vagy külső lépcsővel is) ikerházrész. A település remek tömegközlekedési (vasútállomás gyalogtávolságra) és autós bejutási (M0, M31, 31-es út) lehetőségekkel rendelkezik, a közvetlen környezetben találhatóak orvosok és rendelő, bevásárlási lehetőségek, általános- és középiskolák, de található itt sok látnivaló, túraútvonal és emlékpark, kastély is.
A telek 610 m2, 30 százalék beépíthetőséggel, lehetőség van fúrt kút, parkolás vagy pergola építésére is. Parkolni jelenleg a telek előtt lehet, de az utcafront adottságaiból adódóan könnyen kialakítható kapubejáró. A telek gondozott, gyümölcsfák és hársfa is található rajta.
A ház alsó szintje 1972-ben épült, a tetőtér 1983-ban került beépítésre. A két szintnek külön gázórája is van, az épületbe bejön a 3 fázis, van éjszakai áram. Nyílászárói műanyagok, az alsó szinten fa redőnyökkel. Fűtése konvektoros, vannak kémények (2), így cirkósítás megoldható, de villanyfűtés is kiépíthető.
Az alsó szint 3 méteres belmagasságú, teljes alapterülete 80 m2, ehhez tartozik még egy 11 m2-es, nappaliból megközelíthető terasz, valamint egy 9 m2-es előterasz a bejáratnál. A felső szint 2.4 méter belmagasságú, bruttó 56 m2, valamint egy 10 m2 alapterületű loggia is tartozik hozzá.
Jelenleg tehát összesen egy nagy méretű alsó és egy kisebb, felső szinti nappali mellett 3 hálószoba, 2 fürdő, konyha és spájz is van, a nappali déli fekvésű, jól szellőztethető, tágas, világos.
Remek új otthon lehet gyermekes, Budapestről agglomerációba költöző családoknak.

További kérdésekkel, megtekintési időponttal kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

Szűcs Attila – Ingatlanpáholy – szucsattila pont eu

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató