[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Ráckeve

110 000 000 Ft

5

szoba

135

380

Az ingatlanról

Ráckeve

Eladó Ráckevén egy új építésű, modern, világos, ház, saját stéggel a Dunán, csendes utcában.

Berkenye utca, 380 nm telek, 135 nm ház, amerikaikonyhás nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, fűtött, egy állásos garázs.

A 2023-ban átadott épület 30-as téglafal szerkezetű, 12 cm hőszigeteléssel ellátott. a tető szigetelése 20 cm fújt hab. Az ablakok 3 rétegű műanyagból készültek, elektromos alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval felszereltek.

A meleget kondenzációs gázkazán biztosítja, padlófűtéses, a tetőre 2,4 KW napelemrendszer került kiépítésre, ezáltal a rezsi rendkívül kedvező, a telken fúrt kút is van.

A teljesen körbejárható ház riasztóval felszerelt. minden igényt kielégít. A környező házak is új építésűek.

A házhoz tartozik egy 10 nm-es stég a Dunán, melynek a tulajdonjoga kizárólag a házzal együtt eladó, a háztól 3 percnyi sétatávolságra.
A ház akár a teljes Dublino által forgalmazott bútorzattal együtt is eladó.

Az 5 % áfavisszatérítés, az új építésű CSOK és az illetékmentesség érvényesíthető.

A közlekedése remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. A buszmegálló 5-7 percnyi sétátávolságra van, mellyel könnyedén eljuthatunk tömegközlekedéssel a fővárosba, utóval egy óra az út Budapestig. Bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, óvoda, iskola, gyógyszertár a közelben van.

Ajánlom az ingatlant természet-, és vízkedvelőknek, családoknak, akik szeretnék nyugodt, csendes családi házban felnevelni a gyermekeiket. A horgászélet Ráckevén nagyon pezsgő, a stéget naponta 5-6 ezer forintért lehet kiadni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2023. augusztus 24. csütörtök

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató