[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Szolnok

39 900 000 Ft

2

szoba

101

0

Az ingatlanról

Szolnok

Eladó Szolnok belvárosában egy 4 szobás, Tiszavirág hídra és Szolnoki Zsinagógára panorámás belső kétszintes lakás. Pár perc sétára a mindennapi élethez szükséges szolgáltatásoktól és a város legkedveltebb nevezetességeitől.

A társasház tetőtéri lakása a 2000-es évek elején épült, melynek köszönhetően kitűnő műszaki állapotnak örvend. A lakásban nappali, 4 szoba, konyha, két fürdő és két mellékhelyiség található. Fűtését és melegvízellátását gázkazán, hűtését beépített klíma biztosítja. A hőmérséklet termosztáttal szabályozható, rezsije a kedvezményes limiten belüli.

A társasház lakóközössége rendezett, külső és belső homlokzata felújított. A közös költség 17.600 forint, mely magában foglalja a felújítási alapot.

Az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik a belváros szívében képzelik el otthonukat, illetve befektetőknek, kiadhatósága és értékállósága végett. A környéken óvodák, iskolák, kitűnő infrastruktúra és igazi belvárosi hangulat várják a lakás leendő tulajdonosát.

További információkért, várom hívását.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató