[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]

Tápióság

32 900 000 Ft

2

szoba

91

596

Az ingatlanról

Tápióság

Ha nyugalomra vágysz és szeretnél kiszabadúlni a nagyváros zajától, akkor figyelmedbe ajánlom ezt az elérhető áron rendelkezésre álló, felújított tápiósági házat megvételre!

Kialakítását tekintve 1 nagyméretű nappalival, 1 szobával, konyhával, fürdőszobával, gardróbbal, tárolókkal, valamint 1 világos és mindent igényt kielégítő térkövezett terasszal rendelkezik.

Autók befogadására 1 fedett gépkocsibeálló áll rendelkezésre.

Az épület a 70-as években készült, majd az elmúlt pár év nagyszabású felújításának köszönhetően cserélésre került a tető, a nyíllászárók, víz és villanyvezetékek, valamint 5 cm szigetelés került feltételre.

A kertben több mint 140m2 került térkövezésre, hogy bármely időjárás közepette is megfelelő teret tudjon biztosítani a szabadtéri szórakozáshoz.

A fűtés biztonsága érdekében 3 féle alternatíva közül választhat a tulajdonos. Rendelkezésre áll Klíma berendezés, konvektor, illetve vegyestüzelésű kandalló is.

A házban az elektromosságot illetően 3 fázis található, amely alkalmassá teheti egyéb munkavégzésre is.

További kérdésével, megtekintési szándékával várom hívását.

ÉRDEKLI AZ INGATLAN?

KERESSEN BIZALOMMAL!

SZÁMOLJA KI

mekkora lenne a havi törlesztőrészlet

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Ez a kalkuláció csak tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. Ezen tájékoztatás alapján a kalkuláció a bankot szerződéskötésre nem kötelezi.

TOVÁBBI

INGATLAN KÍNÁLATUNK

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

Kapcsolat

Iratkozzon fel

Hírlevelünkre

A WEBOLDAL ÉS AZ OLDALON TALÁLHATÓ ADATOK AZ INGATLANPÁHOLY TULAJDONÁBAN ÁLLNAK. AZOK SAJÁT FELHASZNÁLÁSA SZIGORÚAN TILOS. AZ OLDALON TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGEK FELHASZNÁLÁSA ÜZLETI CÉLRA TILOS. 

COPYRIGHT © INGATLANPAHOLY KFT. 2022 | Adatkezelési tájékoztató