[woo-currency-switcher]
[woo-currency-switcher]
RÓLUNK

Vörös Eszter

Az életem minden területét maximális körültekintéssel, igényességgel és lelkesedéssel élem. Legnagyobb szenvedélyem az ingatlan. Nincsenek titkok: olcsón kell venni és drágán eladni. Megbízóim érdekeit is ebben a szellemben képviselem.
Alapos, minden kis apró részletre kitérő beszélgetést folytatok a képzelt álomingatlanáról, ezáltal is elkerülve a felesleges köröket. Hiszem, hogy a részletekben lakozik a lényeg. Felgyorsult életünkben fontos a jól szervezettség, és az időfaktor. A hatékonyság az alapelvem, természetesen az ésszerűség és a tisztesség mellett.

Szeretek beszélgetni, új embereket, szituációkat, megismerni, segítséget nyújtani az éppen aktuális élethelyzetekben. Szakmailag is alátámasztott választ kaphat, így rövid időn belül elvezetem álmai ingatlanához, illetve megtalálom vevőjét. Egy tervezett, magas szakmai tapasztalattal és tudással támogatott, teljes folyamatot végig vezető folyamatmenedzsmentet nyújtok (marketingkampány, profi ügyfélkezelés, tárgyalásvezetés), valamint specifikus pénzügyi-, jogi tanácsadó, belsőépítész, lakberendező, kivitelező, költöztető is rendelkezésemre áll.

Az vezérel, hogy szerződéskötéskor mindenki mosolyogva távozzon, és maximálisan elégedett legyen. Vonzanak a kihívások, mikor akár rövid időn belül “kell” megtalálni és lebonyolítani egy adásvételt, felújítást úgy, hogy közben az élet más területén zajlik tovább minden. Nyugodtan “hátradőlhet”, elintézem Ön helyett minden, az ingatlanával kapcsolatos teendőt, szervezni valót. Így tudnék maximálisan a segítségére lenni.

Hiszek a szájhagyomány rendszerében, abban, hogy Ügyfeleim, Megbízóim kézről-kézre adják a telefonszámomat. Ha ingatlan témáról esik szó, hívjon, keressen maximális bizalommal a lenti elérhetőségeim egyikén! Mosolygós napot!

Listázott

Ingatlanok